TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

   Protejarea datelor dumneavoastra private, precum si utilizarea cat mai usoara si mai sigura a site-ului nostru este prioritara pentru noi, astfel incat va recomandam sa cititi Termenii si conditii cu atentie inainte de utilizarea site-ului poemresidence.ro (“Site-ul”), detinut de PRD Capital S.R.L. (“PRD”). Prin accesarea si utilizarea acestui Site sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si conditii.

   Produsele si serviciile descrise in acest Site sunt valabile pentru proiectul rezidential Poem Residence si sunt proprietatea exclusiva a PRD.

1. Drepturi de autor si marci inregistrate

   1.1. Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al Site-ului, incluzand fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, software si alte elemente similare (“Continutul”), apartin in exclusivitate PRD si altor entitati implicate in dezvoltarea proiectului rezidential Poem Residence. Folosirea, copierea, stocarea, modificarea Continutului acestui Site fara acordul prealabil si scris al PRD este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Limitarea responsabilitatii

   2.1. Utilizarea acestui Site reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra. PRD, reprezentantii, angajatii, partenerii, furnizorii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau publicarea Site-ului nu sunt raspunzatori pentru niciun fel de daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui Site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest Site. Desi va depune toate eforturile in acest sens, PRD nu garanteaza ca functionarea Site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea Site-ului este lipsita de riscuri.

   2.2. PRD are dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui Site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta modificare sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

3. Link-uri catre site-urile unei terte parti

   3.1. Site-ul poemresidence.ro poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat PRD. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. PRD nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri care se acceseaza prin link-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, PRD nu isi asuma in mod special nicio raspundere daca aceste site-uri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv, ori sunt licentioase sau calomnioase. PRD nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri, neputand fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate in legatura cu utilizarea unor astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri, aceasta reprezinta in intregime optiunea dumneavoastra. Va recomandam sa cititi termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale oricaror site-uri pe care le vizitati.

4. Utilizarea site-ului poemresidence.ro

   4.1. In timpul utilizarii Site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul Site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea Site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

5. Politica de prelucrare a datelor personale

   5.1. Protejarea sferei dumneavoastra private in timpul utilizarii Site-ului nostru web reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, va informam in continuare in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe aceasta pagina web de catre PRD Capital S.R.L., persoana juridica romana cu sediul social in Otopeni, Str. Scolii nr. 6H, Et. 2, Ap. 4, judetul Ilfov, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/3740/2016, cod unic de inregistrare RO 36533543 (“PRD” sau “Operatorul”). La utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, PRD respecta cu strictete prevederile legale in vigoare privind protectia datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal si a datelor cu caracter anonim revine PRD, in limitele prevazute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise in continuare.

   5.2. Prezenta declaratie privind protectia datelor se aplica doar pentru Site-ul poemresidence.ro si pentru subdomeniile aferente, precum si pentru paginile ce prezinta campanii promotionale, insa nu si pentru pagini controlate sau operate de terti. Va rugam sa verificati declaratiile privind protectia datelor ale paginilor web controlate sau operate de terti, deoarece aceste pagini web nu se afla sub controlul PRD, iar PRD nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora si masurile acestora privind protectia datelor.

   5.3. Securitatea datelor: Pentru protectia datelor dumneavoastra, PRD a luat masuri tehnice si operationale pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii. In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, va vom notifica imediat, pe cat posibil intr-un interval de 72 de ore.

   5.4. Va rugam sa retineti ca sunteti personal raspunzator pentru confidentialitatea si pastrarea in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra de utilizator sau a parolelor dumneavoastra, care v-au fost predate sau comunicate.

   5.5. Prelucrarea datelor minorilor. Va punem in vedere in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au implinit varsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor si a instrumentelor, precum si a rezultatelor procesarii datelor utilizatorilor care nu au aceasta varsta minima este interzisa fara acordul parintilor/tutorilor. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta de acest fapt.

   5.6. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele furnizate de dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. In cazul in care corespondati cu noi sau completati un formular cu date sau apelati numarul de telefon listat pe pagina noastra web, va rugam sa aveti in vedere faptul ca datele mentionate de dumneavoastra vor fi prelucrate in scopurile descrise in continuare (a se vedea punctele 5.7, 5.8. si 5.9.).

   5.7. Datele colectate de noi. Datele cu caracter personal sunt inregistrate prin completarea de catre dumneavoastra a formularului de contact sau prin apelarea numarului de telefon afisat pe website, prin care colectam: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, mesaj specific. De asemenea, in vederea efectuarii demersurilor necesare pentru incheierea si executarea unor eventuale contracte si indeplinirea obligatiilor legale, precum si pentru realizarea intereselor legitime ale PRD care includ si operatiuni cum ar fi solicitarea unei oferte, efectuarea de plati, intocmirea documentelor financiar-contabile, PRD prelucreaza date cu caracter personal precum: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, functie, semnatura, adresa, seria si numarul actului de identitate, data emiterii si expirarii acesteia, emitentul acesteia, detaliile contului bancar ale partenerilor contractuali sau potentiali contractuali, reprezentantilor legali ai acestora, ale persoanelor de contact/responsabile (din partea partenerului contractual).

   5.8. Parteneri. PRD nu efectueaza toate prelucrarile datelor cu caracter personal in regim propriu, ci beneficiaza de sprijin de la parteneri profesionali care actioneaza pe baza instructiunilor primite de la PRD pentru operatiuni tehnice legate de hostingul paginii si software-ul pe care se bazeaza aceasta. Partenerii sunt atent selectati si se obliga sa asigure, prin masuri tehnice si organizatorice adecvate, prelucrarea datelor dumneavoastra conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor si cu respectarea drepturilor dumneavoastra. Partenerilor le este interzis sa utilizeze datele cu caracter personal primite pentru scopuri proprii sau comerciale sau sa le transmita tertilor, cu exceptia cazului in care tertii actioneaza pentru atingerea scopurilor prelucrarii descrise prin prezenta, caz in care aceleasi conditii privind masurile tehnice si organizatorice se aplica si acestora.

   5.9. Prelucrari ale datelor pentru care nu este necesar consimtamantul.

   Mai multe informatii referitoare la prelucrari de date pentru care nu este necesar consimtamantul gasiti in enumerarea urmatoare:

   A) Formular de contact general sau apel telefonic la numarul afisat pe website

   Formular de contact (material informativ disponibilitati, cumparare unitati locative, informare despre proiectul rezidential, apreciere, reclamatii, altele): la trimiterea formularului de contact respectiv, inceperea convorbirii telefonice, vor fi prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, mesaj specific) in conditiile prevazute in aceasta sectiune.

Scop: Raspunsul la solicitarea dumneavoastra.

Temei: Interes legitim de a prelucra individual intrebarile dumneavoastra si de a putea raspunde.

Consecintele refuzului: in situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate. Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre reprezentantii de vanzari ai PRD, iar dumneavoastra veti fi contactati de acestia pentru a raspunde solicitarilor adresate.

   B) La trimiterea formularului de contact sau apelarii telefonice in vederea unei solicitari de vizionare unitate locativa din stoc, datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, mesaj specific) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.

Scop: Pregatirea/efectuarea si derularea unei cumparari de unitate locativa din stoc

Temei: Executarea unui contract in care sunteti parte sau luarea masurilor precontractuale la solicitarea dumneavoastra.

Consecintele refuzului: in situatia in care nu ne furnizati aceste date, nu veti putea primi propuneri din partea reprezentantului de vanzari selectat.

   Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre reprezentantii de vanzari autorizati iar dumneavoastra veti fi contactati de acestia pentru pregatirea/efectuarea si derularea unei cumparari de unitate locativa din stoc.

6. Prelucrari ale datelor pentru care este necesar consimtamantul

   PRD poate prelucra datele cu caracter personal mentionate la punctul 5.7 de mai sus, pentru urmatoarele scopuri:

   A) In scopuri de marketing, reclama si publicitate

   Datele dumneavoastra cu caracter personal (date de contact si identificare) pot fi utilizate, in situatia in care v-ati exprimat consimtamantul in acest sens, in scopul de a va transmite newsletter/e, mesaje de marketing, oferte, stiri, campanii viitoare de marketing, invitatii la diverse evenimente, in vederea promovarii produselor si serviciilor PRD si afiliatilor acesteia, prin utilizarea mijloacelor de comunicare puse la dispozitie de catre dumneavoastra (e-mail, sms, apel telefonic). Va puteti opune oricand si puteti revoca in orice moment abonarea la comunicarile noastre de marketing, folosind posibilitatea de dezabonare prezentata in newsletter sau trimitand un e-mail la adresa vanzari@poemresidence.ro . Datele cu caracter personal in scop de marketing se vor prelucra pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra.

Scop: Trimiterea informatiilor despre produse, servicii si evenimente.

Temei: Consimtamant.

Consecintele refuzului: in situatia in care nu sunteti de acord cu aceasta prelucrare, nu veti primi newslettere/comunicarile noastre de marketing.

   B) Prelucrare date in scop de ofertare

   Prin completarea formularului sau apelarea numarului de telefon de pe pagina web poemresidence.ro, va dati acordul pentru a fi contactati in legatura cu intocmirea unei oferte personalizate pentru disponibitatile proiectului rezidential. Datele procesate vor fi datele de contact si de identificare.

Scop: Contactarea dumneavoastra in scopul prezentarii unei oferte conform cerintelor dumneavoastra.

Temei: Consimtamant.

   Datele sunt prelucrate prin intermediul reprezentantilor de vanzari ai proiectului rezidential.

7. Cookies si Social Plug-ins

   7.1. Colectam date in mod automat prin utilizarea de Cookie-uri. Un Cookie este un mic fisier text care salveaza setarile pentru internet. Aproape fiecare pagina web foloseste aceasta tehnologie. Aceasta este descarcata de browser-ul dumneavoastra de internet la prima accesare a unei pagini web. La urmatoarea accesare a acestei pagini web cu acelasi dispozitiv, Cookie-urile si informatiile salvate sunt fie trimise inapoi la pagina web care le-a creat sau catre o alta pagina web careia ii apartin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaste ca ati mai accesat o data pagina cu acest browser si variaza in unele cazuri continutul afisat.

   7.2 Pentru mai multe informatii privind Cookie-urile utilizate pe pagina noastra web, consultati documentul de Cookies.

8. Drepturile persoanelor vizate

   Puteti face uz de urmatoarele drepturi cu privire la procesarea datelor cu caracter personal:

   8.1. Dreptul la informare – Dreptul de a afla ce date sunt procesate, scopurile si temeiurile prelucrarii, destinatarii datelor, perioada de stocare, existenta drepturilor persoanelor vizate, dreptul de a se adresa autoritatii de supraveghere, etc.

   8.2. Dreptul de acces – Puteti solicita o confirmare a procesarii datelor dumneavoastra personale si a modului in care acestea sunt utilizate.

   8.3. Dreptul la rectificare – In cazul in care procesam date cu caracter personal incomplete sau inexacte, puteti solicita oricand rectificarea sau completarea acestora.

In cazul in care ati creat un cont de utilizator, puteti avea acces oricand la datele dumneavoastra cu caracter personal si le puteti completa sau corecta.

   8.4. Dreptul la stergere (“dreptul de a fi uitat”) – Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, printre altele daca scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai exista, daca procesarea acestora contravine prevederilor legale sau daca procesarea se bazeaza pe acordul dumneavoastra, acord pe care l-ati revocat. Trebuie sa retineti ca pot exista si alte motive care sa impiedice stergerea imediata a datelor dumneavoastra, de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, actiuni pendinte, pretentii, exercitarea sau apararea unor drepturi legale etc.

   8.5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Aveti dreptul sa solicitati o limitare a prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

  •  contestati exactitatea datelor dumneavoastra, acest lucru survenind pentru un termen care ne permite sa verificam exactitatea datelor dumneavoastra,
  •  prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal contravine prevederilor legale, insa dumneavoastra va opuneti stergerii acestora, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii acestor date,
  •  noua nu ne mai sunt necesare datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul prevazut, insa dumneavoastra mai aveti nevoie de aceste date in scopul constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta sau
  •  ati contestat prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acest lucru survenind pentru intervalul de timp in care se verifica daca interesele noastre legitime in prelucrarea datelor cu caracter personal prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra.

   8.6 Dreptul la portabilitatea datelor – Puteti solicita sa primiti, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator.

   8.7. Dreptul la opozitie – Va puteti opune prelucrarii datelor, in cazul in care prelucrarea se efectueaza pentru realizarea unui interes legitim al operatorului sau pentru realizarea unei sarcini care serveste unui interes public, cu exceptia cazului in care Operatorul demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

   8.8. Dreptul de retragere oricand a consimtamantului – Va puteți retrage consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra, atunci cand o astfel de procesare se bazeaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

   8.9. Dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere competenta – in cazul in care constatati ca prelucrarea datelor cu caracter personal incalca prevederile legale din domeniul protectiei datelor, aveti dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bd. G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, tel. 0318.059.211, 0318.059.212, fax 0318.059.602.

9. Dezvaluirea datelor personale unor terte parti

   Pentru a facilita desfasurarea activitatilor in legatura cu scopurile prelucrarii detaliate anterior, PRD poate comunica aceste date catre terti, cum ar fi:

  •  furnizori de servicii operationale, precum servicii de telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare;
  •  orice companie subsidiara, partener de afaceri, investitor, cesionar (actual sau potential) pentru a facilita tranzactiile cu active comerciale (care pot include o aportare, fuziune, achizitie, datorie sau vanzare de bunuri);
  •  consilieri profesionisti, precum auditori sau avocati;
  •  autoritati de reglementare, organe profesionale si/sau autoritati publice pentru conformitate cu reglementarilor aplicabile.
10. Pastrarea datelor personale pentru perioada necesara indeplinirii scopului sau pentru cea impusa de lege

   Datele dumneavoastra vor fi pastrate pentru perioada de timp necesara conformarii cu obligatiile legale specifice domeniului de activitate sau conform termenelor de prescriptie aplicabile sau pentru respectarea obligatiilor de arhivare impuse de legislatia aplicabila (de exemplu, celei specifice domeniului financiar-contabil).

11. Cum protejam datele personale?

   Site-ul utilizeaza tehnici de securitate a informatiei, precum firewall-uri, proceduri de control al accesului si mecanisme criptografice, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date si pentru a garanta confidentialitate acestora. Declaram ca am adoptat toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a garanta siguranta si integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesam, precum si pentru a evita pierderea, modificarea si/sau accesarea acestora de catre terti neautorizati.

12. Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand

   PRD poate actualiza sau modifica ori de cate ori considera de cuviinta Politica de prelucrare a datelor personale. Orice modificare va fi comunicata catre utilizatori prin postarea versiunii actualizate, la adresa poemresidence.ro.

13. Date de contact

PRD Capital S.R.L.

E-mail: vanzari@poemresidence.ro

Pentru procesarea cererii, va putem solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate.

14. Aspecte juridice

   In anumite cazuri este posibil ca preturile sa nu mai fie de actualitate. Pentru informatii exacte cu privire la preturi, va rugam sa-l contactati pe reprezentantul dumneavoastra de vanzari. Va rugam sa va informati la incheierea Contractului de vanzare-cumparare cu privire la specificatiile exacte si pretul exact pentru unitatea locativa. Toate imaginile au caracter informativ. Va rugam sa aveti in vedere ca nu putem garanta corespondenta exacta a caracteristicilor din imaginile de prezentare, din cauza modului diferit de afisare al diferitelor monitoare. Toate materialele comerciale de prezentare referitoare la acest proiect rezidential (imagini, caracteristici tehnice, finisaje, preturi, campanii de marketing, etc.) sunt prezentate cu titlu informativ, nu creeaza obligatii contractuale, nu constituie oferta de contractare si pot fi modificate unilateral de dezvoltatorul proiectului rezidential Poem Residence. Informatii detaliate, vizionari si contractare se vor obtine numai prin reprezentantii autorizati ai dezvoltatorului proiectului rezidential Poem Residence.